Financial Lease

De voordelen van Financial Lease

Altijd een passend leasecontract

Scherp leasetarief

Jouw eigen Opel-dealer

Opel Lease Travelcard (optioneel)

Opel Zekerheidsplan (optioneel)

Stellantis Autoverzekering (optioneel)

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke overeenkomst waarbij de leaseauto exclusief btw wordt gefinancierd. Je draagt zelf zorg voor alle auto-gerelateerde zaken. Denk aan wegenbelasting, verzekering, afschrijving, reparatie/onderhoud en pechhulp.

Welke leasevorm past bij jouw bedrijf?

Jouw bedrijf is jouw leven, het groeit met je mee en met die groei staan er steeds meer auto’s voor de deur. Als ondernemer of beheerder van een wagenpark wil je graag betrouwbare en comfortabele leaseauto’s welke je kan leasen tegen aantrekkelijke voorwaarden en met excellente service.

Bij Opel bieden we je altijd de perfecte leasevorm die bij je past en met je meegroeit. Opel Financial Lease wordt aangeboden door Stellantis Financial Services, de lease- en financieringsmaatschappij van Opel.

Een Opel leasen of kopen?

Twijfel je tussen kopen of leasen? Kies dan voor Financial Lease. Deze vorm is vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment vaak interessanter dan aanschaffen. Bij Financial Lease blijft de auto op jouw balans staan. Met Financial Lease kan je de investering buiten jouw normale bedrijfsfinanciering houden. Je wordt direct economisch eigenaar en je kan jouw nieuwe Opel op jouw bedrijfsbalans plaatsen. De maandlasten worden op jouw bedrijfssituatie toegespitst: je kiest zelf de looptijd die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past.

Weten waar je aan toe bent

Bij Financial Lease bestaan de maandtermijnen uitsluitend uit rente en afschrijving. Omdat de rente die je betaalt vooraf wordt vastgesteld, betaalt je een vast bedrag per maand, gedurende de gehele looptijd. Zo weet je vooraf exact waar je aan toe bent.

Voordelen van Financial Lease
  • ✓ Je bent economisch eigenaar van jouw personen- of bedrijfsauto
  • ✓ Je krijgt een auto op maat tegen een aantrekkelijk rentetarief
  • ✓ Je heeft recht op terugvordering van de btw
  • ✓ Je kan (vaak) kiezen voor een slottermijn. Daarmee kan je jouw maandlasten nog verder verlagen.
  • ✓ Je kan bij aanschaf van een elektrische bedrijfsauto (grijs kenteken) gebruik maken van de volgende aantrekkelijke fiscale regelingen: Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil)
Jouw Opel-dealer als aanspreekpunt

Met Opel krijgt je een goed en verzorgd leasepakket op maat. Omdat jouw Opel-dealer in samenwerking met Opel deze producten verzorgt, profiteert je altijd van een persoonlijke benadering en een scherp rentetarief. Natuurlijk kan je ook voor onderhoud en reparaties gewoon terecht bij jouw eigen vertrouwde Opel-dealer.

Wij denken met je mee en voor al jouw vragen kan je terecht bij één aanspreekpunt. Dat is wel zo helder en makkelijk.

Opel Lease Travelcard: gemakkelijk tanken

De Opel Lease Travelcard kan je als een normale creditcard gebruiken. Met deze travelcard kan je bij alle tankstations in Nederland terecht. Maandelijks ontvangt je een overzicht van de uitgaven. Met de Opel Lease Travelcard zijn brandstofdeclaraties niet meer nodig! De Opel Travelcard is niet standaard inbegrepen bij jouw Financial Lease contract. Je kan de travelcard bestellen via 010-2012700. Wij sturen je hierna een aanvraagformulier toe. Na retournering wordt de brandstofkaart binnen enkele werkdagen aan je verzonden.

Opel Zekerheidsplan

Met het Opel Zekerheidsplan kiest je voor een garantieverzekering die de garantie verlengt tot 3, 4 of 5 jaar. Een Opel Erkend Reparateur verhelpt dan gratis en vakkundig alle elektrische, hydraulische of mechanische problemen die onder de dekking vallen. Je kan deze verlengde garantieverzekering direct afsluiten bij jouw financial lease contract, maar ook gedurende de standaard garantieperiode van 24 maanden. Naar wens kan je ook het Opel Zekerheidsplan uitbreiden voor: voorgeschreven onderhoud, vervanging van slijtagedelen, een jaarlijkse aircocheck en een bandencontract. Lees meer over het Opel Zekerheidsplan

Stellantis Autoverzekering

Met Stellantis Autoverzekering kan je met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Opel-rijders bieden wij je de beste autoverzekering. Stellantis Autoverzekering is een complete autoverzekering die vrijwel alle situaties dekt, voor een aantrekkelijke premie. Je heeft de keuze uit een aantal verzekeringsoplossingen voor zowel nieuwe als gebruikte auto's. Voor elk wat wils dus. Download hier de brochure van Opel Autoverzekering.